Dimma och rimfrost

onsdag 27 februari 2013
Här går det upp och ner, vårväder ena dagen och vinterväder andra :o)3 Tyck till!:

Anonym at: 28 februari 2013 09:18 sa...

Föregående inlägg, fantastiska speglingar. Mycket proffsigt.

Som jag nämnt tidigare, mångsidig fotograf. Jag är svag för fotograf Henri Cartier-Bressons foton så dom svart/vita bilderna är mina favoriter. Fortsätt i samma anda.
Robert

{ Bertil } at: 28 februari 2013 10:23 sa...

Alltid lika fantastsiska bilder.

Bästa hälsningar,
Bertil

{ Elena } at: 2 mars 2013 12:43 sa...

Tack för era fina kommentarer! Blir varm om hjärtat!

Aldrig hört om Henri Cartier-Bresson men passat på att googla och förstår vad du menar..

Ska bli spännande, har en resa till Edinburgh inplanerat i maj, ska bli spännande att släppa loss med kameran även med svart/vita bilder :)

 
Let's click!

Elena i fokus

Elena i fokus

Follow by Email

Elena heter jag och är en för det mesta glad och sprallig västkustquinna född årgång -74. Fotografering blev för mig en passion när mina barn föddes (1995). Som varje stolt förälder vill man föreviga det man älskar mest. Passionen växte och motiven blev fler. Wow, när dom digitala kamerorna kom. Det blev en Sony cybershot som sedan byttes ut mot en Nikon D40. Sedan har jag använt mobilkameran flitigt. Numer har jag bytt ut D40:n mot en Nikon D5100 som jag använder med olika tillbehör. En fotograf som vill utvecklas och växa, tror aldrig man blir fullärd eftersom tekniken konstant växer. Kameran hade fått hänga med 24/7 men dessvärre fungerar inte verkligheten så. Dom bästa bilderna är ögonblicksbilderna, dom oplanerade. Men då gäller det att ha kameran förberedd ;o)

Trevlig vistelse!

//Elena
© Ingen kopiering eller användning av text och bilder utan min tillåtelse.

.

.